Archive for the ‘YouTube’ Category

 

You better watch out
You better not fuck
You better not suck
I’m telling you why:
Santa Claus will fuck you tonight.

He’s making a list.
He’s check it twice.
Who will he fuck tonight;
Santa Claus will fuck you tonight.

He fuck you when you’re sleeping.
He knows how to do.
He’s old and MOTHER-FUCKER.
He will fuck you tonight!

You better watch out
You better not fuck
You better not suck
I’m telling you why:
Santa Claus will fuck you tonight.

Paul William Walker (n. 12 septembrie 1973 – d. 29 noiembrie 2013) a fost un actor american.

Paul WalkerA luat contact de mic copil cu lumea modei și cu actoria, apărând în diferite show-uri TV, ca Charles in Charge, Diff’rent Strokes și Who’s the Boss. Filmul său de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless. Acesta a fost urmat de roluri in Tammy and the T-Rex, unde juca de asemenea o necunoscuta, Denise Richards. In 1998, dupa ce a jucat in Meet the Deedles, a obtinut un rol secundar in apreciatul Pleasantville, in regia lui Reese Witherspoon. Succesul pe ecran a continuat cu aparitia in filmele She’s All That si Varsity Blues. In 2001, Walker a avut un rol principal in filmul The Fast and the Furious.

Filmografie

  • Fast and Furious 6 (2013)-Brian O’Conner
  • Fast Five (2011)-Brian O’Conner
  • Fast and Furious 4 (2009)-Brian O’Conner
  • The Death and Life of Bobby Z (2007) – Tim Kearney
  • Minus 25 grade (2006) – Gerry Shepherd
  • Schimb de prizonieri (2007) – Tim Kearney = * The Death and Life of Bobby Z (2007) – Tim Kearney
  • Running Scared (2006) – Joey Gazelle
  • Adancul albastru (2005) – Jared
  • Intre focuri (2005) – Joey Gazelle
  • Craciun (2004) – Mike
  • Mai furios, mai iute (2003) – Brian O’Conner
  • Prizonierii Timpului (2003) – Chris Hughes
  • Furios si iute (2001) – Brian Earl Spilner / Brian O’Conner
  • Gluma mortala (2001) – Lewis Thomas
  • Societatea secreta (2000) – Caleb Mandrake
  • O fata minunata (1999) – Dean Sampson
  • Invingatorii (1999) – Lance Harbour
  • Pasaport spre închisoare (1999) – Jason
  • Pleasantville (1998) – Skip Martin
  • Fratii Deedle (1998) – Phil Deedle
  • Pasaport spre închisoare (1999) – Jason
  • Programmed to Kill (1987) – Jason
  • Deces: 1 Dec

El a murit intr-un accident de masina, unde era doar pasager. Se afa intr-un Porsche Carerra GT rosu, condus de un prieten de al lui. Prietenul lui pierduse controlul masinii ajungand fatal pentru Paul Walker.

Potrivit site-ului TMZ, masina a lovit un copac, apoi a explodat. Politia locala a declarat ca viteza a fost una dintre cauzele accidentului

Accident Paul Walker

Accident Paul Walker

 

Accident Paul Walker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El se afla in mijlocul filmarilor  pentru Fast and Furious 7, in Atlanta, urmand ca in ianuarie 2014 sa continue in Abu Dhabi.Dupa moartea lui Paul Walker, TMZ a facut public un clip cu actorul, surprins cu 30 de minute inaintea accidentului, chiar langa masina in care si-a gasit sfarsitul, un Porsche Carrera GT, din 2005.

 

Sursa: Wikipeia, TMZ, Stirile ProTV, YouTube