Archive for the ‘News’ Category

Well, most of you knows that my blog used to me drinni93.wordpress.com . Well right! It’s till there, but I changed here.

I have a good reason to make this change. My real name is Ciprian Chirita, not Drinni 93 and I was bored of the old blog name. So I changed. I thing is better now.

About Tattoo World posts. Check out the New App on Android, iPhone and Windows Phone. Soon on Blackberry too.

Download our App for IOS, Android and Windows Phone for free!

iTunes: https://itunes.apple.com/de/app/tattoo-world/id760551889?mt=8

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Tobit.android.Slitte6422205525

Windows Phone Store: http://www.windowsphone.com/de-de/store/app/tattoo-world/3a787cae-8889-48cf-af8c-7ffb75dd590e?signin=true

Blackberry: Soon.

Do not forget to rate the App!

Paul William Walker (n. 12 septembrie 1973 – d. 29 noiembrie 2013) a fost un actor american.

Paul WalkerA luat contact de mic copil cu lumea modei și cu actoria, apărând în diferite show-uri TV, ca Charles in Charge, Diff’rent Strokes și Who’s the Boss. Filmul său de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless. Acesta a fost urmat de roluri in Tammy and the T-Rex, unde juca de asemenea o necunoscuta, Denise Richards. In 1998, dupa ce a jucat in Meet the Deedles, a obtinut un rol secundar in apreciatul Pleasantville, in regia lui Reese Witherspoon. Succesul pe ecran a continuat cu aparitia in filmele She’s All That si Varsity Blues. In 2001, Walker a avut un rol principal in filmul The Fast and the Furious.

Filmografie

  • Fast and Furious 6 (2013)-Brian O’Conner
  • Fast Five (2011)-Brian O’Conner
  • Fast and Furious 4 (2009)-Brian O’Conner
  • The Death and Life of Bobby Z (2007) – Tim Kearney
  • Minus 25 grade (2006) – Gerry Shepherd
  • Schimb de prizonieri (2007) – Tim Kearney = * The Death and Life of Bobby Z (2007) – Tim Kearney
  • Running Scared (2006) – Joey Gazelle
  • Adancul albastru (2005) – Jared
  • Intre focuri (2005) – Joey Gazelle
  • Craciun (2004) – Mike
  • Mai furios, mai iute (2003) – Brian O’Conner
  • Prizonierii Timpului (2003) – Chris Hughes
  • Furios si iute (2001) – Brian Earl Spilner / Brian O’Conner
  • Gluma mortala (2001) – Lewis Thomas
  • Societatea secreta (2000) – Caleb Mandrake
  • O fata minunata (1999) – Dean Sampson
  • Invingatorii (1999) – Lance Harbour
  • Pasaport spre închisoare (1999) – Jason
  • Pleasantville (1998) – Skip Martin
  • Fratii Deedle (1998) – Phil Deedle
  • Pasaport spre închisoare (1999) – Jason
  • Programmed to Kill (1987) – Jason
  • Deces: 1 Dec

El a murit intr-un accident de masina, unde era doar pasager. Se afa intr-un Porsche Carerra GT rosu, condus de un prieten de al lui. Prietenul lui pierduse controlul masinii ajungand fatal pentru Paul Walker.

Potrivit site-ului TMZ, masina a lovit un copac, apoi a explodat. Politia locala a declarat ca viteza a fost una dintre cauzele accidentului

Accident Paul Walker

Accident Paul Walker

 

Accident Paul Walker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El se afla in mijlocul filmarilor  pentru Fast and Furious 7, in Atlanta, urmand ca in ianuarie 2014 sa continue in Abu Dhabi.Dupa moartea lui Paul Walker, TMZ a facut public un clip cu actorul, surprins cu 30 de minute inaintea accidentului, chiar langa masina in care si-a gasit sfarsitul, un Porsche Carrera GT, din 2005.

 

Sursa: Wikipeia, TMZ, Stirile ProTV, YouTube

Yahoo! a interzis accesul la Facebook!

Posted: October 5, 2013 in News

Yahoo! Social Bar

Dupa ce in ultimele luni a pierdut tot mai multi utilizatori, Yahoo a decis sa taie accesul catre Facebook.
Yahoo! Social Bar, aplicatia care permitea share-ul dintre Yahoo si Facebook a fost inchis incepand cu 4 octombrie 2013.
Anuntul oficial a fost facut de Yahoo printr-un comunicat de presa. Compania a motivat decizia specificand ca se va concentra pe activitati mai importante pentru utilizatori.
Principalul motiv pentru care Yahoo! Social Bar a fost eliminat este pierderea a peste 17 milioane de utilizatori din luna aprilie si pana in prezent, scrie Inside Facebook.
Sursa: InsideFacebook.com

New Blog Update: 3.Oct.2013

Posted: October 2, 2013 in News, Personals

I have made some changes on my About-page from this Blog. Feel free to check it out and do not forget to leave your opinion.

Click here to check the Page!

Toamna 2013

Posted: September 22, 2013 in Anotimpuri, News, Personals
Tags:

E Septembrie, a revenit toamna peste emisfera nordica a Terrei. Unii au norocul sa vada frunzele cum se ingalbenesc sau se inrosesc, altii asteapta inca, iar cei mai ghinionisti, iasa la curatat de zapada.

 

Ploile au inceput, stam in casa, iar incalzirea trebuie pornita.

Pacat la anotimpul asta e ca incepem cu totii sa ne imbracam cat mai gros, iar fetele renunta la fuste scurte de tot sau pantaloni gen boxeri, panasi decolteele dispar de pe strazi. Lumea incepe sa se imbrace in culorile maroniu, portocaliu, bej culori pale si ce culori s’or mai purta in anotimpul acesta.

Mie imi place in anotimpul acesta, aparitia placintei cu dovleac, prunele, ca se aduna porumbul din camp, se pun muraturi si se aproprie Halloweenul.

 

Last Gossip, vechi blog de barfe romanesc, si-a postat azi prima postare, dupa mai bine de un an.

http://last-gossip.blogspot.com

http://last-gossip.blogspot.de/  *adresa temporara.

Last Gossip

Citeste despre Miley Cyrus aici: http://last-gossip.blogspot.de/2013/09/billy-ray-cyrus-nu-conta-daca-era.html

Update Blog 25.02.12

Posted: February 25, 2012 in News, Personals, Recomandari

Salut, sunt curios daca mai intra cineva aici pe Blog. Ok, chiar daca cei care vizitaul blogul inainte nu mai sunt interesati de noua mea poveste, nu e nimic, astept si vizitatori noi aici.

Nu am sa scri doar povesti horror-supranaturale asa cum, poate unii v-ati obisnuit, am sa incep sa mai scriu si cate o stire, mai postez ceva sa mai radem impreuna, poate chiar ne imprietenim bine.

Eu va urez tuturor un bine ati venit sau bine ati revenit si sper ca ramaneti mai mult aici pe blog, ca sigur nu aveti ce pierde.

Sa stiti, nici unde nu aveti de pierdut, tot timpul e ceva de castigat…